OKULUMUZ

ATAŞEHİR EKOL REGGİO EMİLİA Anaokulu : Okul Öncesi Eğitim alanında ülkemizde ciddi anlamda sıkıntı yaşandığını ve 30 yıldır bu alanda eğitimci ,yönetici ve danışman olarak çalışan kurucumuzun bazı yanlış uygulamaların erken çocukluk eğitimi olarak topluma empoze edilğini görmesi sonucu; bu alanda olması gereken doğru eğitimin örneklerini sergilemek amacı ile kurulmuştur.ATAŞEHİR EKOL REGGİO EMİLİA Anaokulu 2 Ekim 2010 tarihinde hizmete girmiş olup ,kısa bir sürede Regio Emilia sistemine dayalı Bireysel Eğitim modeli ile büyük başarılar elde etmiş ve ,doğru erken çocukluk eğitim yöntemi ile kısa sürede altın çağ denilen 0-6 yaş döneminde neler başarılacağını göstermiş bulunmaktadır. İdeallerin gerçekleştirilmesi için kurulan ATAŞEHİR EKOL REGGİO EMİLİA ANAOKULU ülkemizin geleceğine her alanda yön verecek lider nesiller yetiştirme uğraşı ile eğitim hayatında var olmaya devam edecektir.